maandag 17 december 2007

Serieus..?

1 week lang zonder eten.. 1 week lang wakker worden zonder je vriendin naastje, die je bijna het bed heeft uit geduwd, en alle plek heeft ingenomen. 1 week lang geen hondjes aan te halen, die elke dag rondlopen in jou huis. 1 week lang niet elke dag meer op en neer naar je werk.. Kan het?

3 halve garen gaan dit doen.. 3 helemaal uit de kast getrokken gekken. Een week lang niet eten, maar wel een week lang leven op cola en koffie. Hoe houden ze het vol! Is het wel controleerbaar. Is het mediche verantwoord om een week lang niet te eten? Nee, dat is het zeker niet. Na grondig onderzoek blijkt dat dit niet zo slim is. Hoewel het wel heel veel afvalt deze dagen, is het niet eten een onverantwoordelijk iets. Maar als ze ervoor kiezen niet te eten, moeten ze minstens 1 liter vocht per dag drinken, maar daarnaast ook de mineralen en de vitamine binnen krijgen. Anders verslapt je lichaam, en stopt de energie opbouw! Eigenlijk zijn het een stelletje sukkels!

Daarnaast zitten de 3 gekken opgesloten in een huis. Waarvan onze toekomstige koning vrijdag de deur gaat sluiten. Laat hem de sleutel heel hard weg gooien, zodat hij door een ruitje gaat in het binnenhof! O, kwijt!

Het glazen huis, niet te vergelijken met Het Glazen Huis, de soap serie van de publieke omroep dat ten ziele is gegaan, staat dit jaar in Den Haag. De afgelopen 2 jaar stond hij in Utrecht, maar dit jaar staat hij vlakbij het Binnenhof!

3FM Serious Request zal op 19 December van start gaan in Den haag. Gastheren dit jaar zijn Rob Stenders, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra. Zij zullen een week lang niet eten en ook niet roken! Van Giel Beelen zijn we verlost!

Geen opmerkingen: